Ajtó automatizálás

Automatikus (fotocellás) ajtók:


Társaságunk szakemberei több, mint húsz éve dolgoznak az ajtó-automatizálás területén. Megrendelőink elsősorban bevásárló központok üzemeltetői, kisebb-nagyobb üzletek, éttermek. Gyakran építünk speciális - kórházi vagy steril üzemi - körülmények közé ajtókat.

Elsősorban ASSA-ABLOY típusú automatikus ajtókat telepítünk, de más típusokat (pl. DormaKaba, Record, Geze) is javítunk.
A különböző igényeknek megfelelően, többféle ajtó létezik:

- tolóajtó; kis és nagy forgalomra egyaránt, helytakarékos kivitelben is. Ezekkel a típusokkal a bevásárló központokban találkozhatunk a leggyakrabban.
- nyíló ajtó; felnyíló ajtókra szerelhető automatikák toló és húzókaros kivitelben. A bejáratok akadálymentesítésében játszanak fontos szerepet, de praktikusan megoldják a nyílóajtók kezelési nehézségét is. (babakocsi, szatyorral teli kéz, stb)
- forgó ajtó; nagy forgalmú bejáratokra tervezik, fő szempont a nagy  áteresztőképesség, energiatakarékosság. Impozáns megjelenésük miatt gyakran választják hotelek homlokzatuk fő elemeként.

  Ahol fontos az épület biztonsága, ott az automatikus ajtók a biztonságos beléptetés eszközévé válhatnak. Az ellenőrző rendszerrel - kódos- vagy beléptetős - együttműködve tudják kontrollálni a ki és belépő személyeket.
Az általunk telepített ajtók menekülési útba helyezhetők, így megfelelnek az épületbiztonsági és tűzrendészeti előírásoknak.
Különböző szín- és méretválasztékkal valamint felszereltséggel rendelhetők.Különleges igények - különleges ajtók...
- speciális automatikák, ajtók


  Ahol leszűkül a mozgásterünk,  az épületelemek vagy az esztétika nem engedi, ott a speciális ajtók segítenek a megoldásban:
    - íves tolóajtó,
    - helytakarékos nyílóajtó,
    - harmonika ajtó,
    - steril körülmények közé építhető ajtó.


Az automatikus ajtók azért váltak közkedveltté, mert energiatakarékosan, emberi felügyelet és beavatkozás nélkül, érintésmentesen tudják az épületek személyforgalmát kezelni. Nagy nyitásszámot biztosítanak, kicsi a szervizigényük, a rajtuk való közlekedés akadálymentes, és biztonságosan zárják az épületet éjszakára.Különleges igényeknek is meg tudunk felelni.....

Élvezze Ön is ajtóink kényelmét...

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.